Over ons

jouw boomexpert in Antwerpen

Een visie met aandacht voor de natuur

Aanplanten

Een boom plant je voor de toekomst. De optimale standplaats, grondkwaliteit, symbiose met de begroeiing rondom… Juist gedaan vormen ze een mini biosfeer in jouw (stads)tuin en zet de boom door fotosynthese CO2 om tot zuurstof. Draag jouw steentje bij tot goede stadslucht!

meer info

Snoeien

Bij snoei staat de gezondheid van de boom steeds voorop. Dankzij de juiste techniek kan de boom maximum herstellen en blijft de natuurlijke groeivorm behouden. Het liefst gaan we circulair te werk, het snoeiafval wordt hierbij verhakseld. Door dit onder de boom of in plantenborders uit te spreiden verbeteren we de bodemkwaliteit en verminderen we de afvalberg.

meer info

Verzorgen

Wees er tijdig bij om eventuele ziektes of boomproblemen te dedecteren. Bij bomen is het absoluut beter voorkomen dan genezen. Wij onderzoeken de gezondheidstoestand van jouw boom en adviseren passende maatregelen (bv. standplaatsverbetering, kroonverankering, snoei, …) voor een duurzame en veilige oplossing.

meer info

Vellen

Helaas moeten bomen soms ook geveld worden. Dit kan gaan om zieke/gevaarlijke bomen, stormschades en zelfs op bevel van de rechter bij burenruzies. Bij vellingen is de veiligheid van mens en eigendom steeds onze voornaamste bekommernis. Een paar meter stam laten staan als ecologische velling of de stam in grotere stukken zagen voor later gebruik behoren zeker tot de mogelijkheden.

meer info

Jouw erkende boomexpert in Antwerpen

Boomverzorging in stad Antwerpen en omgeving

Op zoek naar een boomexpert in Antwerpen? Bomen snoeien of vellen in een de stad zoals Antwerpen is een vak op zich. Vaak gaat het om een smalle stadstuin omgeven door buren.

Arne, erkend boomverzorger van Zee van Groen, gaat steeds secuur en respectvol te werk. Bij het snoeien van grote takken of vellen van bomen zorgen we ervoor dat er nergens schade wordt berokkend en laten we uw tuin en woning proper achter.

  • boomverzorging & tuinen in stad Antwerpen en omgeving
  • gespecialiseerd in het aanplanten, snoeien, verzorgen en vellen van bomen
  • werken door een erkend boomverzorger
  • steeds secuur met respect voor de natuur en de klant

Stadstuin onderhouden regio Antwerpen - Zee van groen

Arne Van Leuvenhaege
Boomverzorging & tuinen

Over arne

Boomverzorger in stad Antwerpen en omgeving

Steeds gefascineerd door dier en natuur en uitermate dankbaar dat ik dit heb kunnen doortrekken naar mijn professionele carrière. Mijn werkomgeving bestaat uit bomen en het hele ecosysteem daarrond. Nog elke dag sta ik verbaasd over de wonderlijke wezens die bomen wel zijn en de grote veerkracht die zij bezitten. In mijn vrije tijd trek ik graag het bos in met mijn hond Odette of ga ik surfen/duiken in de Noordzee.

opleidingen:

  • European Tree Worker (Inverde)
  • master class mycological tree assessment (Inverde)
  • master class kroon architectuur (Inverde)
  • tuinaannemer (Syntra)
  • Fytolicentie P2 (Syntra)
  • eerste hulp (PADI)

neem contact op

Zee van Groen