Vellen

Met respect voor de natuur

Veilig bomen laten vellen in stad Antwerpen en omgeving

Geef je bomen een tweede leven

Als je bomen wilt laten vellen in stad Antwerpen en omgeving, dan ben je bij Zee van Groen op het juiste adres.

Helaas moeten bomen soms geveld worden. Moest dit nodig zijn bekijken we samen de opties. Uiteraard moet de kapvergunning (indien nodig) wel in orde zijn. Hierover kan je meer informatie vinden op de site van de gemeente of stad.

Op aanvraag verzagen we een gevelde boom steeds tot brandhout en verhakselen we de takken. Of we vellen de boom in grotere stukken, zodanig dat je je hem een tweede leven kan geven. Een mooi tafelblad, zelfgemaakte kunst, staptegels,… Circulair is de toekomst!

Daarnaast kan men ook steeds opteren voor een ecologische velling. Dit wil zeggen dat we een klein deel van de stam laten staan als biotoop voor schimmels, insecten en vogels. Met een mooie klimplant ertegen kan dit ook zeer mooi zijn.

Het kappen van een boom hoeft niet het einde te zijn van het verhaal. Zee van Groen doet er iets moois mee.

bomen vellen in stad Antwerpen en omgeving - Zee van groen

Stormschade opruimen in stad Antwerpen en omgeving - Zee van groen

Stormschade

Dringend een boom laten vellen in stad Antwerpen en omgeving? Het kan bij ons.

  • 24/7 bereikbaar voor stormschade: Wij zijn steeds bereikbaar in het geval van stormschade. Gevaarlijke situaties worden uiteraard zo snel mogelijk opgelost.
  • opruimen van gevallen boom of takken: Gevallen bomen of takken worden op een veilige manier opgeruimd en netjes afgevoerd.
  • veiligheid staat voorop: Voor goede boomverzorgers is veiligheid absolute prioriteit. Wij doen er alles aan om werken zonder bijkomende schade te laten verlopen.

Bomen vellen in stad Antwerpen en omgeving? Zee van groen zorgt voor

  • veilig en reglementair vellen: vellen gebeurt uiteraard met de veiligheid voorop. Bovendien zien we er altijd op na dat de kapvergunnig (indien nodig) in orde is.
  • 24/7 bereikbaarheid bij stormschade: gevaarlijke situaties worden zo snel mogelijk opgelost.
  • opruiming van gevallen bomen of takken: de gevallen takken en bomen worden veilig en netjes opgeruimd en afgevoerd.
  • circulair vellen: na het kappen van de bomen verzagen we ze op aanvraag en verhakselen we de takken. Ook vellen op een groter formaat en ecologisch vellen zijn een mogelijkheid.

Bel Arne op +32 (0)472 93 00 44 of stuur een mailtje naar info@zeevangroen.be

Zee van Groen