Boom planten

De juiste boom op de juiste standplaats

Een boom planten in Antwerpen centrum en omgeving

Met aandacht voor gelukkige bomen

Wil je een boom laten planten in Antwerpen centrum en omgeving, dan ben je bij Zee van Groen op het juiste adres.

Wij helpen je graag met de keuze van je nieuwe boom. De juiste boom op de juiste standplaats zal zich goed voelen en floreren.

Een boom plant je voor de toekomst. De optimale standplaats, grondkwaliteit, symbiose met de organismen rondom… Juist gedaan vormen ze een mini biosfeer in jouw (stads)tuin en zet de boom door fotosynthese CO2 om tot zuurstof. Draag jouw steentje bij tot goede stadslucht! Daarnaast wordt hij de woonplaats van talloze vogels, insecten, schimmels en nog veel meer organismen.

Wacht niet langer, plant een boom!

advies boomkeuze

Boom 
 planten in Antwerpen centrum en omgeving - Zee van groen

Bomen aanplanten in stad Antwerpen en omgeving? Zee van groen zorgt voor

  • advies bij keuze van juiste boom: Niet elke boom kan op elke plaats groeien. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden aan de hand van de grond, standplaats enz.
  • bomen van de beste kwaliteit/kwekerijen: Wij kopen onze bomen enkel bij gereputeerde boomkwekers en gaan indien gewenst zelf ter plaatse om de boom uit te kiezen.
  • ruime expertise aanplanting: Aanplanting gebeurt op juiste moment, waarbij er alles aan gedaan wordt om de boom goed te laten aanslaan.
  • aanplanting met Natural Plastics biologisch afbreekbare kluitverankering: Dit is onze geprefereerde kluitverankering techniek. De kluit zit goed vast zonder klassieke boompalen.
  • nazorg en opvolging: Wij zijn steeds bereikbaar achteraf en komen indien nodig ter plaatse voor verdere opvolging.

Bel Arne op +32 (0)472 93 00 44 of stuur een mailtje naar info@zeevangroen.be

Zee van Groen